joi, 9 decembrie 2010

Jurnal de bar - 9 dec 2010

Am fost prinși în iureșul toamnei și a iernii care tocmai a sosit, astfel nu am mai prea scris pe aici. În ultima vreme am vazut doar vin fiert, ciocolată caldă, cafea, ceai, planuri de sărbători.

Ne gandim că mai avem câteva zile din 2010 pe care să petrecem alături de voi. Au trecut 7 luni de Funky Bar. 7 luni în care noi ne-am atașat foarte mult de voi, iar majoritatea din voi s-au atașat de noi. Nu insist pentru că genul acesta de amintiri fac tema unui alt post care va aparea la sfârșitul săptămânii viitoare.

Revenind, week-endul acesta este ultimul pe care îl petrecem împreună în 2010. Astfel, vineri, de la 20:00, Flop împreună cu două trupe din Germania și alte două din București vor experimenta un nou Jam Session unde se vor aborda genuri precum funk, soul, jazz, blues. Sâmbătă ne distrăm ca în fiecare săptămână, Duminică vă așteptăm la #jocuricluj.

Săptămâna viitoare va fi una în care vom pune, printre piesele specifice playlistul-ului nostru, muzica de sezon (nu Hrușca, nu Fuego :)), iar JOI vă așteptăm la ULTIMA PETRECERE DE ANUL ACESTA DIN FUNKY BAR! Un fel de MicroRevelion, MicroCrăciun, MaxiBeție. Vineri facem curat, ne punem ranița în spate și plecăm către case.

Ne întoarcem în 3 ianuarie 2010! Dar mai povestim până atunci.

FUNKYou!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu